AFO.cat
Registra't
Per rebre les novetats al teu email.

  Top
   

  WE ARE AFO

  Sentim la mateixa passió!
  nosaltres-origen-afo

  ORIGEN

  Des de finals de 2015, un equip de joves amb gran ambició, dedicació, treball i humiltat, persegueix l’ambició d’oferir-vos els millors moments que uneix el futbol en estat pur. AFO Futbol pretén acompanyar als infants a viure, compartir i evolucionar futbolísticament amb uns entrenaments adaptats a una metodologia pròpia.

  qui-som-afo

  QUI SOM

  AFO Futbol està format per un grup humà de professionals apassionats i apasionades del futbol i l'esport en general. L'equip disposa d’unes altes capacitats a nivell formatiu i d'alt rendiment esportiu. Tanmateix, la nostra formació és contínua i adaptada per oferir-vos els millors serveis.

  esdeveniments-afo

  ESDEVENIMENTS

  Actualment oferim un ventall de fins a 4 esdeveniments anuals. Entre ells tenim el Campus, Les Colònies, l’Acadèmia i la 'PRO experience' que es va estrenar el pasat 2021. Els esdeveniments estan oberts a participants d'entre 4 i 18 anys. Paralelament, a nivell internacional, al 2022 va iniciar el nou projecte 'TS Academy' a Bangkok (Tailàndia), i tenim un projecte en marxa per iniciar una gran aventura a Florida (EUA). Tanmateix en els últims anys també hem treballat conjuntament amb l’escola formativa de EBBE Sand de Shanghai (Xina).

  ubicacio-afo

  UBICACIÓ

  Actualment ens podeu trobar a les comarques d'Osona, Maresme (Barcelona), i Ripollès (Girona). Treballem per millorar dia rere dia i per créixer en el futur. Persistim perquè la nostra ubicació sigui cada cop més a prop de tots vosaltres. Estem totalment oberts a escoltar-vos des de qualsevol indret per seguir creixent juntament amb vosaltres.

  T’ESCOLTEM.

  CONTACTA’NS SENSE COMPROMÍS!