AFO.cat
Registra't
Per rebre les novetats al teu email.

  Top
   

  ESCULL LA TEVA SEU (SETMANA SANTA)

  TORELLÓ, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Setmana Santa i el formulari d’inscripció per participar a la seu del CF Torelló, la trobaràs aquí.

  SANTA EUGÈNIA DE BERGA, Osona

  Enguany, l’edició del campus de setmana santa del JE Santa Eugènia de Berga, no es celebrarà. AFO players, ens tornem a veure en l’edició de l’ESTIU 2023 amb la millor versió de l’estiu, i amb més campus que mai.

  MANLLEU, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Setmana Santa i el formulari d’inscripció per participar a la seu del AEC Manlleu,  la trobaràs aquí.

  SANT MIQUEL DE BALENYÀ, Osona

  Enguany, l’edició del campus de setmana santa del CE St. Miquel de Balenyà, no es celebrarà. AFO players, ens tornem a veure en l’edició de l’ESTIU 2023 amb la millor versió de l’estiu, i amb més campus que mai.

  RODA DE TER, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Setmana Santa ’23 i el formulari d’inscripció per participar a la seu del CE Roda de Ter,  la trobaràs aquí.

  RIPOLL, El Ripollès

  Tota la informació relacionada amb el Campus Setmana Santa i el formulari d’inscripció per participar a la seu del AT Ripoll i l’EF Ripollès,  la trobaràs aquí.

  RIBES DE FRESER, El Ripollès

  A la ubicació de Ribes de Freser, organitzem el campus d’estiu (juny i juliol) com a única data de l’any.