AFO SCP juntament amb el Club Futbol Torelló us convidem a assistir el 4rt Torneig de Pre-benjamins de la Vall del  Ges que es disputarà a Torelló i a Sant Pere de Torelló el dia 3 d’abril de 2015 coincidint amb el Divendres Sant de Setmana Santa. Aquest torneig, que vol tenir un caire innovador comptarà amb diversos serveis per tal d’oferir una major atenció, tant al nen/a participant com a la gent assistent.
  • Disposarem d’un servei de cardioprotecció, per conscienciar a tothom que assisteixi al torneig, de la importància del DEA i dels primers auxilis a l’hora de practicar un esport tant lúdic i recreatiu com el futbol. REANIMA, una empresa dedicada en aquest sector, oferirà tallers i orientacions bàsiques perquè tothom sigui capaç d’actuar en cas d’una suposada emergència.
  • INTERSPORT EVEREST, proporcionarà un lot de productes esportius, entre ells una samarreta oficial del Futbol Club Barcelona i unes botes de futbol, valorat en més de 150€, que es podran adquirir a través d’un sorteig general on tothom i podrà participar, sigui o no, participant al torneig.
  • També, disposarem d’un servei de FISIOTERÀPIA, que servirà per atendre el nen/a en cas de possible lesió. D’aquesta manera, en cas de lesió o accident, tindrem la capacitat d’atendre el nen/a i així fer-li un diagnòstic i ajudar-lo en cas que sigui possible.