AFO.cat
Registra't
Per rebre les novetats al teu email.

  Top
   

  ESCULL LA TEVA SEU (ESTIU’22)

  TORELLÓ, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu del CF Torelló, la trobaràs aquí.

  SANTA EUGÈNIA DE BERGA, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu del JE Santa Eugènia de Berga, la trobaràs aquí.

  MANLLEU, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu del AEC Manlleu,  la trobaràs aquí.

  SANT MIQUEL DE BALENYÀ, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu del CE Sant Miquel de Balenyà,  la trobaràs aquí.

  RIBES DE FRESER, El Ripollès

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu de la Ribetana CF,  la trobaràs aquí.

  RODA DE TER, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu del CE Roda de Ter,  la trobaràs aquí.

  RIPOLL I CAMPDEVÀNOL, Ripollès

  NOVETAT! Tota la informació relacionada amb el Campus d’estiu i el formulari d’inscripció per participar a la seu de l’EF Ripollès & AT Ripoll,  la trobaràs aquí.

  ‘EQUIPACIÓ EXTRA’ COMPRA ONLINE A FUTBOL EMOTION – CODI ACCÉS ‘Afo3’