AFO.cat
Registra't
Per rebre les novetats al teu email.

  Top
   

  ESCULL LA TEVA SEU (AGOST I SETEMBRE)

  ESCULL LA TEVA SEU

  AGOST I SETEMBRE

  TORELLÓ, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del CF Torelló, la trobaràs aquí.

  SANTA EUGÈNIA DE BERGA, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del JE Santa Eugènia, la trobaràs aquí.

  MANLLEU, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del AEC Manlleu, la trobaràs aquí.

  SANT MIQUEL DE BALENYÀ, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del CE ST Miquel de Balenyà, la trobaràs aquí.

  RODA DE TER, Osona

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del CE Roda de Ter, la trobaràs aquí.

  RIPOLL & CAMPDEVÀNOL, El Ripollès

  Tota la informació relacionada amb el Campus de Pre Temporada d’agost i setembre, juntament amb el formulari d’inscripció per participar a la seu del EF Ripollès i l’AT Ripoll, la trobaràs aquí.

  RIBES DE FRESER, El Ripollès

  A la ubicació de Ribes de Freser, organitzem el campus d’estiu (juny i juliol) com a única data de l’any.

  ‘EQUIPACIÓ OPCIONAL’ COMPRA ONLINE A FUTBOL EMOTION – CODI ACCÉS ‘Afo3’