AFO FUTBOL | TORNEIG ALEVI 5 DESEMBRE

TORNEIG ALEVI 5 DE DESEMBRE – TORELLÓ

CARTELL EQUIPS TORNEIG
HORARIS I PARTITS LLIGA
ENCREUAMENTS FINALS
slide web torneig

Benvinguts a una nova edició del Torneig Aleví de Torelló.

AFO juntament amb el Club Futbol Torelló us convidem a assistir a una nova edició del Torneig d’alevins, que es disputarà a la zona esportiva Municipal de Torelló el dia 5 de desembre del 2015 coincidint amb el pont de la purísima del dia 8. Aquest torneig, que vol tenir un caire innovador comptarà amb diversos serveis per tal d’oferir una major atenció, tant al nen/a participant com a la gent assistent.

  • INTERSPORT EVEREST (PATROCINADOR OFICIAL) Poporcionarà un lot de productes esportius, entre ells una samarreta oficial del Futbol Club Barcelona i unes botes de futbol, valorat en més de 150€, que es podràn adquirir a través d’un sorteig general on tothom i podrà participar, sigui o no, participant al torneig.
  • També, disposarem d’un servei de FISIOTERÀPIA, que servirà per atendre el nen/a en cas de possible lesió. D’aquesta manera, en cas de lesió o accident, tindrem la capacitat d’atendre el nen/a i així fer-li un diagnòstic i ajudar-lo en cas que sigui possible.
  • D’altre banda disposarem d’una empresa professional del món de la fotografia, on durant tota la diada del torneig s’aniràn fotografiant tots els jugadors individualment i col.lectivament per equips. Tot això amb l’intenció de que totes les famílies presents al torneig es poguin endur un record de molt bona qualitat i per sempre d’aquest torneig.

Des de l’organització, simplament demanar-vos a tots vosaltres, que gaudiu al màxim d’aquest dia, i sobretot que ajudeu a fer gaudir del que més els hi agrada als vostres petits, que és jugar a futbol.

Ens agrada la nostre feina, futbol, futbol  i més FUTBOL!!!

Nosaltres estem a punt, i tu?

inter