NOTÍCIA PUBLICADA EL DIA 09/02 A LA REVISTA ONZE METRES D’OSONA.

L’AFO (Assessorament Futbolístic d’Osona) ha anunciat els propers esdeveniments de l’empresa per Setmana Santa. D’una banda, Torelló acollirà un Campus de Tecnificació i el V Torneig Vall del Ges i, per l’altra, després de l’acord amb el Vic Riuprimer i com a principal novetat d’enguany, col·laborarà en el 10è Trofeu Mercat del Ram de Futbol Base i també en l’Escola de Tecnificació del club.

Un any més, doncs, l’AF0 organitzarà entre els dies 21 i 24 de març a les instal·lacions del CF Torelló un nou Campus de Tecnificació. Tots els nens i nenes de 4 a 14 anys hi poden prendre part. L’horari serà de 9h a 13h. El preu de la inscripció és de 35 €, però també s’ofereix la possibilitat d’anar-hi només en dies puntuals amb un cost de 10 €. A més, l’empresa osonenca, conjuntament amb el Vic Riuprimer,  estarà present entre el 21 i 23 de març en el campus del club vigatà. Aquest tindrà lloc al camp Municipal de Vic amb un preu de 25 € pels tres dies. La franja d’edat és la mateixa que a Torelló. Properament s’obriran les inscripcions per a les dues activitats.

D’altra banda, el dia 25 de març es celebrarà el V Torneig de la Vall del Ges en les categories de Prebenjamí  de primer i segon any. Hi haurà 10 equips per cada edat i participaran conjunts d’Osona i altres de fora de la comarca per portar prestigi a la competició. Els partits es disputaran al camp municipal de Torelló i Sant Pere de Torelló. Per aquestes dates, concretament, entre els dies 21 i 22 , també tindrà lloc la desena edició del Trofeu Mercat del Ram en categories Prebenjamí i Aleví al Municipal de Vic, amb la presència majoritària de clubs osonencs.

 Enllaç, NOTÍCIA REVISTA!