Benvolguts i benvolgudes,

Coneixedors de l’actual aturada general provocada per la pandèmia COVI 19, us volem comunicar la situació actual del Campus d’estiu (del 22 de juny al 31 de juliol del 2020).

Us informem dels següents punts:

1.El campus es durà a terme, si oficialment podem complir amb totes les mesures, precaucions i obligacions que ens marqui per decret la Generalitat.

2.També estem a l’espera de com es resolt la competició a nivell Federatiu en categories de futbol base de la Federació Catalana de Futbol.

3.Complirem amb totes les mesures relacionades amb les assegurances que oferim a tots els nostres participants perquè tots ells estiguin amb la cobertura corresponent.

4.Seguirem totes les directrius dels Ajuntaments. Fins a nou avís de l’us de les instal·lacions amb tota normalitat, no durem a terme cap activitat.

5.Tot l’equip de tècnics, adaptarem la programació i activitats, per què torneu a gaudir d’un estiu immillorable.

6.Quan ens permetin reobrir i iniciar la situació oficialment, us informarem de nou de quina serà la situació actual.

Durant aquest període d’incertesa per a tothom, podeu contactar directament amb nosaltres per resoldre els dubtes que pugueu tenir referent a la programació, activitats, horaris, instal·lacions, excursions, novetats i qualsevol altra consulta referent el campus d’estiu.

Estem plenament convençuts que d’aquesta situació en sortirem tots reforçats, i dir-vos que estem desitjant poder tornar a gaudir del màgic ambient que genera cada any el Campus d’Estiu, que no és altra que el que entre tots i totes heu creat.

Rebeu una cordial salutació de part de tot l’equip.

AFO FUTBOL