El juliol del 2017 vam inciar un dels majors projectes i amb més futur que volem presentar any rere any. Un projecte pensat per fer feliç a tots els nens i nenes apassionats d’aquest esport amb l’objectiu d’educar i formar sota els valors esportius i educatius.

   〉〉〉 Spot Colònies 2018:                                                 〉〉〉 Resum Colònies 2017:

                   

(vídeos del canal oficial de youtube ‘AFO FUTBOL‘)


BENVINGUTS/DES a les COLÒNIES DE FUTBOL 2.0

La segona edició ja és aquí, del 16 al 20 de juliol del 2018 a Tordera (Barcelona).

Volem que la passió per aquest esport no es quedi amb només l’aprenentatge, i per això conviurem junts durant 5 dies i gaudirem del #FUTBOLENESTATPUR . Formació, educació, convivència, passió, respecte, diversió, experiència, responsabilitat… tot això i molt més amb 5 dies que segur que seran inoblidables.

Gràcies a la família i professionalitat de TOP TEN SPORTS  estarem instal.lats al paradís del futbol. Ubicats a la població de Tordera (Barcelona) TopTenSports té el privilegi de tenir 150.000m2 repartits en 11 camps de F-11 i 3 de F-7 de gespa natural en perfecte estat. Amb una casa de colònies reformada actualment, i dues piscines per refrescar-se i passar-ho molt bé. També, tindrem la platja en només una petita excursió on li farem visites per refrescar-nos de la calor.

Instal·lacions i entorn:

camps

La formació esportiva i educativa serà amb la ja coneguda ‘Metodologia AFO’. També assisstirem a la piscina diàriament, farem dinàmiques de grup a la natura, tornejos 3×3, fut-tennis, fut-volei, fut-golf, jocs d’aigua, competició de precisió, mundialets nocturns, i un llarg etc.

Tot amb un únic objectiu, omplir de felicitat als seus participants.

MODELS D’INSCRIPCIONS I PREUS:

Equipació participant:                                                             Col·laborador:

            

Calendari  MATÍ d’activitats de les Colònies:

Calendari  TARDA/NIT d’activitats de les Colònies:

Descarrega’t l’arxiu; CALENDARI D’ACTIVITATS SETMANAL en PDF.

La setmana tipus sempre serà aproximada. Sempre tindrem en compte tots els punts que facin que es pugui modificar (edats, temps,..) i fer servir altres activitats que ja tindrem preparades per aquestes ocasions.


Tota la informació relacionada amb les inscripcions les trobaràs el següent enllaç:

→ INSCRIPCIONS ←

→ AQUÍ!!! ←

· OBERT A TOTHOM ·


Benvinguts a les COLÒNIES DE FUTBOL AFO!!!

CONCTA’NS SENSE COMPROMÍS: coloniesafo@gmail.com // 618 62 10 83

Nosaltres estem preparats, i tu?