(22/01/2015) Col·laboració:  AFO – Reanima // Reanima – AFO

L’Assessorament Futbolístic d’Osona i Reanima treballaran conjuntament per fer arribar la cardioprotecció als camps de futbol d’Osona i el Bages. AFO i Reanima s’uneixen per tal de fomentar l’activitat física i la salut com a nexe comú.

AFO SCP és una empresa relacionada amb l’activitat física i l’esport, especialitzada en l’esport del futbol. AFO es dedica bàsicament en assessorar a jugadors, entrenadors i clubs esportius. Per la seva banda, Reanima és una empresa dedicada al subministrament de desfibril·ladors, material sanitari, cursos de primers auxilis i acreditacions per a l’ús del DEA.

Des de Reanima es vol conscienciar a la població de la importància de portar una vidasaludable i d’estar preparats per a imprevistos relacionats amb una possible emergència mèdica. Així doncs, estem adreçats a tot tipus de públic. Veient que les dues empreses tenen un objectiu comú de promocionar-se i créixer pel territori català han unit esforços per tal de fomentar l’activitat física i la salut com a nexe comú. De manera que en tots els esdeveniments que pugui organitzar i gestionar AFO, s’hi podrà trobar la informació de l’empresa Reanima, per tal de conscienciar a tots els jugadors i pares que puguin formar part de l’esdeveniment, de la importància de la cardio protecció als camps de futbol.

REANIMA.CAT