GRAN NOTÍCIA I NOVETAT DEL CAMPUS DE FUTBOL AFO – ESTIU 2017

Aquest estiu, VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA A LA COMARCA D’OSONA!!!

AFO FUTBOL i ESSA (Ebbe Sand Soccer Academy) han estat treballant en un projecte comú. Des de la ciutat Xina de Shanghai s’ha elaborat un projecte internacional on s’ofereix als nens d’arreu de Xina i arreu del món, la possibilitat de realitzar un campus internacional juntament amb la col·laboració d’AFO a la localitat de Torelló (Osona).

Des del 3 al 14 de Juliol els nens de l’acadèmia de Shanghai ESSA, estaran presents per terres catalanes i participaran el Campus de Futbol d’Estiu 2017 que ofereix AFO i el Club Futbol Torelló a les instal·lacions municipals del poble. Això suposarà una barreja de cultures i llengües que pot enriquir personalment a cada un dels nens presents en aquesta edició del Campus AFO.

Les sessions d’entrenament es faran amb català i anglès de manera que ambdues parts podran incrementar el coneixement lingüístic, interactuant amb dues llengües completament diferents amb entrenadors perfectament qualificats per exercir en dues llengües.

Entre les activitats diàries que té en la programació el Campus AFO també hi constarà una varietat d’activitats per potenciar l’experiència de cultures internacionals entre tots els nens i nenes participants: Excursió el Museu del FC Barcelona / Cursa d’orientació (organitzada per Calidoscopi Lleure) / Excursió el parc aquàtic Water World / Torneig Internacional Campus 3×3…

Personalment, també ens omple de felicitat comunicar-vos que durant l’estada de l’acadèmia ESSA comptarem amb la presència d’una de les persones més importants i més conegudes des de la fundació d’AFO, en Gerard Casanova. Aplicarem tot el seu coneixement futbolístic i ens explicarà tota la seva experiència viscuda a l’acadèmia de Shanghai (Xina).

ESSA ens col·labora amb productes de la pròpia acadèmia per sortejar entre tots els participants de terres catalanes.

Volem agraïr també la col·laboració i la predisposició del Club Futbol Torelló per dur a terme aquest projecte.

Vols viure una magnífica experiència aquest estiu?
Recorda, tot això i molt més durant les dues primeres setmanes de Juliol del 2017!!!

We are ready, and you?

CAMPUS AFO & EBBE SAND SOCCER ACADEMY