CAMPUS MASCULÍ I FEMENÍ OBERT A TOTHOM!!!

Benvinguts a la 5a edició del campus d’estiu d’AFO i  el  Club Futbol Torelló. El campus ja té les inscripcions obertes un any més per gaudir al màxim d’aquest estiu del 2017, un any més aportant  NOVETATS IMPORTANTS en aquesta edició.

Com a gran novetat, us presentem. AFO i ESSA (Ebbe Sand Soccer Academy) s’uneixen aquest estiu per gaudir d’una experiència inoblidable en terres catalanes. Jugadors de l’acadèmia Xina de Shanghai, coordinada per Gerard Casanova, gaudiran d’aquest Campus del 3 al 14 de Juliol. Una experiència única i irrepetible que unirà a nens d’arreu del món. Diferentes cultures i llengües que serviran per utilizar el català, l’anglès i el castellà en els entrenaments.

   

També posem una nova ubicació d’excursió, el MUSEU DEL FC BARCELONA. El dia serà el dimarts 5 de Juliol de 8:00h a 13:00h, aproximadament. Aquesta sortida serà oberta per a tothom, tots els nens i nenes que hagin participat en qualsevol de les setmanes de campus. I tindrem diferents  visites de jugadors/es i entrenadors actuals provinents dels millors clubs de Catalunya.

I un any més mantenim totes aquelles activitats amb molt d’èxit i millors moments per tornar-los a repetir amb més il·lusió; l’EXCURSIÓ al PARC AQUÀTIC, l’ASSISTÈNCIA DIÀRIA a la PISCINA Municipal de Torelló, la NIT DE VIVAC, els JOCS D’AIGUA, i entre moltes altres activitats molt més que divertides. També farem el 5è Campionat de PEDRA-PAPER-TISORA HUMÀ.

 

Treballarem sobre els valors educatius i formatius, formarem els nens i nenes sota el nostre màxim coneixement. Un any més, els nostres objectius, seran complir amb els objectius de tots els nens. Durant 5 setmanes, gaudirem al màxim d’un estiu que segur que serà inoblidable per tots ells, amb el compliment i l’obligació de treballar tots els àmbits del futbol en les seves respectives edats (la motricitat, la tecnificació i els fonaments individuals i grupals dels nens/es).

                      

                         

                             

Tots els nens i nenes participants disposaran d’una SAMARRETA EXCLUSIVA DE REGAL d’aquesta edició del campus del 2017, que hauran de dur-la durant tots els dies de participació. (També hi haurà l’opció de comprar una segona samarreta per un preu molt econòmic).

                            

Durant tot el campus, es faran un seguit de fotografies i vídeos capturant cada #momentscampus del nen/a, on seguidament les podreu trobar a la nostres xarxes socials. (Aquestes fotografies es podran encarregar i fer-ne una compra del format original).

 


EDATS

Nens i nenes entre 5 i 16 anys. ( JUGADORS/ES I PORTERS/ES ).


HORARIS

  •  MATINS de 9:00h a 13:00h.
    • * De 8h a 9h servei d’acollida

En aquesta edició, el campus serà de 5 SETMANES.

El preu final serà pel número de setmanes que cadascú desitgi.


SETMANES

DEL 26 DE JUNY AL 28 DE JULIOL

  • 26 al 30 de juny
  • 3 al 7 de juliol * (el dimecres 5 excursió al Museu del FC Barcelona, preu 30€ tot inclòs)
  • 10 al 14 de juliol * (el dimecres 11 excursió al parc aquàtic WATER WORLD, preu 28€ tot inclòs)
  • 17 al 21 de juliol
  • 24 al 28 de juliol * (nit del 25 al 26 VIVAC per a tots els participants del campus)

La tria de setmanes podran ser correlatives o no correlatives, segons convingui.


PREUS

Els preus aniran per setmanes escollides:

1 setmana: 40€

2 setmanes: 79€

3 setmanes: 115€

4 setmanes: 145€

5 setmanes: 170€

*Servei d’acollida de 8h a 9h: 8€ per setmana

S’aplicarà el 10% de descompte al preu total del segon germà.

 


QUÈ INCLOU

[NOVETATS]
☆ Participació de nens de l’acadèmia Ebbe Sand Soccer Academy de Shanghai (Xina)
☆ Excursió Museu FC Barcelona*
☆ Visites de jugadors i jugadores
☆ Torneig intern campus 3×3*
✔  Excursió parc aquàtic (Water World)*
✔ Piscina diària
✔ Nit de Vivac*
✔ Jocs d’aigua
✔ Samarreta edició 2017 de REGAL
✔ Assegurança per tots els participants
✔ Fotografies i vídeos setmanals


*Torneig de 3×3 intern del Campus. Tots els nens/es participants en algunes de les setmanes del Campus podran participar en un torneig gratuït a les tardes del dilluns dia 3 i el dilluns dia 10 en horari de 16:00 a 18:00 al Municipal de Torelló.

*Excursió museu del FC Barcelona (Bcn). El dimecres dia 5. Preu 30€. inclou autocar, entrada al museu del Barça, i servei de monitor.

*Excursió parc aquàtic. (Water World, Lloret de Mar): El dimarts dia 11. Preu 28€. inclou autocar, entrada al parc aquàtic, i servei de monitor.

*Nit de vivac i supervivència dels monitors. (Acampada al camp de futbol gratuïta). La nit del 25 de Juliol amb jocs de nit i activitats vàries!! Rebreu més informació al inici del campus.

Tots els nens/es participants en alguna setmana de campus podran assistir-hi!


FORMA DE PAGAMENT

Fer l’INGRÉS  de l’import total de l’estada del nen/a al número de compte: ES87 0182 8752 4802 0003 7295 (BBVA) amb nom del concepte EL NOM DEL NEN/A i portar el comprovant bancari i el full de inscripció del tríptic a les oficines del club abans del termini establert.


INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 16 DE JUNY

DESCARREGA’T PDF → FULL D’INSCRIPCIÓ CAMPUS DE TORELLÓ

 


INFORMACIÓ D’ACTIVITATS DEL CAMPUS

DESCARREGA’T PDF → INFORMACIÓ GENERAL DEL CAMPUS D’ESTIU

DESCARREGA’T PDF → UN DIA DE CAMPUS AMB NOSALTRES

DESCARREGA’T PDF → EXCURSIÓ WATER WORLD

DESCARREGA’T PDF → EXCURSIÓ MUSEU FC BARCELONA

DESCARREGA’T PDF → NIT DE VIVAC


Organitza i col·labora: